Доцентки НМУ презентували освітні можливості нашого Університету у Польщі

07.05.2024

Нещодавно у Польщі, на базі Опольського університету відбувся V Центральноєвропейський міжнародний тиждень Central European International Week. Захід об’єднав науковців та викладачів з Польщі, України, Румунії, Італії та Іспанії. Національний медичний університет імені О.О. Богомольця представили викладачки кафедри фармакогнозії та ботаніки фармацевтичного факультету НМУ, доцентки Лариса Махиня та Надія Ковальська.

«Central European International Week» відбувся у межах проєкту «Підтримка співпраці між Опольським університетом та українськими університетами в рамках Альянсу FORTHEM» за підтримки програми «Солідарні з Україною – Європейські Університети Національної Агенції Академічних Обмінів». Учасники ознайомилися з діяльністю університетів різних країн, особливостями участі у FORTHEM Альянсі та програмі Erasmus +.  Доцентки Лариса Махиня та Надія Ковальська презентували учасникам академічної мобільності з різних країн Європи освітні можливості  Національного медичного університету імені О.О. Богомольця.

Також відбувся ряд тренінгів, воркшопів і платформ для обміну досвідом. Теми заходів стосувалися організації мобільності для студентів, докторантів та співробітників інституцій, участі у навчальних візитах, літніх школах, семінарах, тренінгах, інтенсивних курсах та конференціях, проведення спільних досліджень і розробок, підготовки спільних публікацій, налагодження контактів та зв’язків між партнерами та членами Альянсу FORTHEM.

Упродовж п’яти днів заходу представниці НМУ відвідали низку семінарів та воркшопів з особливостей міжвузівської комунікації, колаборації ЗВО, інтеграції освітніх програм, надання психологічних консультацій для студентів та працівників.

За інформацією кафедри фармакогнозії та ботаніки