ДО ВІДОМА АСПІРАНТІВ

22.01.2015
Комітет EMTRAIN, Семінар молодих вчених (EMTRAIN WP6), на базі Каролінського Інституту (м. Стокгольм, Швеція) запрошує аспірантів для участі в 2015 EMTRAIN Семінар молодих вчених.
 
Семінар цього року буде проходити в Janssen, за межами Антверпена в Бельгії, 26-29 квітня.
Комітет розглядає заявки від аспірантів при наявності фінансування за рахунок спонсорської допомоги з боку приватних партнерів (компаній).
ВАЖЛИВО! До розгляду конкурсною комісією Комітету EMTRAINтакож можна подати заявки щодо отримання стипендії EMTRAIN. Умовою є сильна мотивація, щоб увійти у фармацевтичну промисловість в майбутньому. Стипендія EMTRAIN покриватиме витрати на проїзд та проживання.
 
Попередні EMTRAIN PhD семінари були високо оцінені усіма учасниками, студентами і старшими викладачами. Семінар молодих вчених 2015 знову пропонує захоплюючу, інтерактивну програму. Цього року темою є трансляційна медицина. Студентам, які відвідують семінари EMTRAIN PhD, буде запропоновано долучитися до мережі молодих вчених, які в майбутньому будуть мати можливість будувати мости між промисловістю та академічними колами.
 
Серед прикріплених документів Ви можете знайти виклик, зразок заяви та додаткову інформацію. Всі додатки повинні бути зроблені за доданою формою і відправлені на адресу Lena.Scott@ki.se до 29 січня 2015.
 
 Додаткова інформація у відділі міжнародних зв’язків НМУ