ДО УВАГИ ВСТУПНИКІВ, ЯКІ ВЖЕ СКЛАЛИ НМТ

02.08.2022

Зверніть увагу, що в електронних кабінетах тих учасників, які пройшли тестування, не завжди одразу відображаються їх результати складеного НМТ. Це зумовлено тим, що результати тестування спершу опрацьовуються Українським центром оцінювання якості освіти (УЦОЯО).

Після цього дані з бази УЦОЯО мають бути передані в Єдину державну електронну базу з питань освіти, адже саме інформація з ЄДЕБО відображається в електронних кабінетах вступників. На встановлення результатів та їхню передачу між базами потрібен час.

Фахівці як УЦОЯО, так і ДП “Інфоресурс” (технічний адміністратор ЄДЕБО) роблять усе можливе, щоб прискорити цей процес. Загалом він може зайняти близько тижня від дня складання конкретним учасником НМТ.

Просимо почекати і не хвилюватися. День подання заяви жодним чином не впливає на ваш конкурсний бал чи місце в рейтингу.

Нагадуємо, що прийом заяв за результатами НМТ триває до 18-ї години 23 серпня.

Інформуємо абітурієнтів про те, що проводяться роботи щодо надання можливості вступникам 2022 року, які вступають за результатами ЗНО 2019-2021 років, першим предметом подавати результати ЗНО як з Української мови та літератури, так і з Української мови – на вибір вступника.

 

Приймальна комісія