До уваги вступників, які планують вступати на магістратуру до НМУ у 2023 році

29.06.2023

Інформація для вступників, які мають рівень вищої освіти бакалавр (НРК 6), магістр/спеціаліст (НРК7), і планують вступати на магістратуру до НМУімені О.О. Богомольця у 2023 році!

Для вступу до магістратури необхідно скласти вступні випробування з використанням організаційно-технологічних процесів зовнішнього незалежного оцінювання – єдине фахове вступне випробування (ЄФВВ) та/або єдиний вступний іспит (ЄВІ) та/або вступні випробування у закладі вищої освіти.

Нагадуємо, що вступ на основі НРК 6 та НРК 7 для здобуття рівня магістр на відповідні спеціальності до НМУ імені О.О. Богомольця відбувається за результатами вступних випробувань представлених в таблиці нижче:

Дистанційно документи можна подати через персональний електронний кабінет вступника (ПЕК). Зверніть увагу, що реєстрація розпочнеться з 1 липня. До вашої уваги — календар вступної кампанії та інформація щодо необхідних вступних випробувань для вступу до магістратури залежно від попереднього рівня освіти та обраної спеціальності для вступу.

До вашої уваги — календар вступної кампанії!

Приймальна комісія НМУ знаходиться за адресою: м.Київ, проспект Берестейський (Перемоги), 34, морфологічний корпус, 61 кабінет.

Телефон: (044) 454-49-83, 093-014-48-30.

Електронна адреса: pknmu@nmu.ua

 Пресцентр НМУ за інформацією Міністерства освіти та науки України та Приймальної комісії НМУ