ДО УВАГИ СТУДЕНТІВ ТА НАУКОВИХ ПРАЦІВНИКІВ – БІБЛІОТЕКА НМУ ІНФОРМУЄ

22.04.2022

Видавництво Elsevier разом із Міністерством Освіти та Науки України відкрили безкоштовний доступ до бази Clinical Key, а також до ресурсів Complete Anatomy та Osmosis products.

Прагнучи надати інформаційну підтримку медичній спільноті України в умовах розв’язаної рф війни, компанія Elsevier відкрила українським фахівцям у галузі медицини безкоштовний доступ до електронних платформ наукової інформації ClinicalKey (https://www.clinicalkey.com/#!/), Complete Anatomy (https://3d4medical.com/) та Osmosis (https://www.osmosis.org/).

“Elsevier робить безкоштовний доступ до кількох своїх інструментів і медичних освітніх платформ для підтримки студентів-медиків, лікарів і медичних працівників з України”, – зазначається у повідомленні компанії.

Для забезпечення зручного доступу українських користувачів до цих ресурсів створено україномовний розділ «Медична підтримка України» (https://www.elsevier.com/solutions/clinicalkey/ukraine-medical-support-ukr), в якому опубліковано інформацію про названі бази даних та інструкції з отримання доступу до них.

У розділі подано довідкові матеріали та навчальні відео щодо можливостей використання інформаційних ресурсів у науковій діяльності та навчанні, а також для потреб лікування пацієнтів.
Для отримання доступу перейдіть за посиланням:
https://www.elsevier.com/solutions/clinicalkey/ukraine-medical-support-ukr .

 

ClinicalKey(https://www.clinicalkey.com/#!/)

ClinicalKey — всебічний ресурс клінічних знань, який підтримує медичних працівників та студентів, надаючи легкодоступну доказову інформацію для різних спеціальностей, що дає їм змогу нарощувати фундаментальні знання та покращувати клінічну практику. Включає провідні повнотекстові довідники та журнали, синоптичний вміст, інформацію про ліки, відео, практичні рекомендації, клінічні калькулятори тощо.

 

Complete Anatomy (Повна Aнатомія)(https://3d4medical.com/)

Complete Anatomy —  найдосконаліша у світі платформа 3D анатомії. Вона трансформує розуміння студентами анатомії, надає викладачам унікальні засоби навчання та співпраці, а також використовується клініцистами в
усьому світі для навчання своїх пацієнтів і для оновлення їхнього власного розуміння складних анатомічних структур.

 

Osmosis(https://www.osmosis.org/)

Osmosis —  освітня платформа для здоров’я, яка надає мільйонам сучасних і майбутніх лікарів та осіб, які доглядають за пацієнтами, найкращий досвід навчання. Osmosis є першовідкривачем технологій освіти в галузі охорони здоров’я, що виходить за рамки підручників і лекцій, пропонує простий,  захоплюючий та інформативний освітній відеоконтент. Osmosis має бібліотеку з понад 2000 відео, що охоплюють патологію, фізіологію, фармакологію та клінічну практику, з відповідними запитаннями, картками та примітками.

 

Бібліотека НМУ