Для викладачів і студентів Університету діє безкоштовний доступ до повнотекстових електронних ресурсів Research4Life

20.09.2023

Нагадуємо, що в Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця діє безкоштовний та відкритий доступ до повнотекстових електронних ресурсів в межах проєкту Research4Life. А це більше ніж 154 тисячі наукових журналів і книг від понад 200 видавців з усього світу, якими можуть користуватися викладачі та студенти нашого Університету.

Проєкт організований у форматі державно-приватного партнерства Всесвітньою організацією охорони здоров’я, Продовольчою та сільськогосподарською організацією ООН, Програмою ООН із навколишнього середовища, Всесвітньою організацією інтелектуальної власності, Міжнародною організацією праці, Корнелльським і Єльським університетами, а також Міжнародною асоціацією науково-технічних і медичних видавців.

Платформа Research4Life складається з 5 колекцій літератури:

Hinari (дослідження в галузі біології та медицини);

AGORA (дослідження в галузі сільського господарства);

OARE (дослідження навколишнього середовища);

ARDI (доступ до науково-технічної інформації);

GOALI (дослідження в галузі права та соціальних наук).

Для отримання безкоштовного доступу до повнотекстових електронних ресурсів в межах проєкту Research4Life користувачеві треба відправити запит на електронну пошту Бібліотеки нашого Університету library@nmu.ua та отримати у відповідь інституційний логін і пароль для використання ресурсу.

При вході на сайт Research4Life, з випадаючого списку в розділі «ACCESS CONTENT» (верхній правий кут екрана) користувачеві необхідно обрати «LOG IN», ввести логін та пароль.

При вході через портали Hinari, AGORA, OARE, GOALI, необхідно натиснути на кнопку у вигляді силуету (у верхньому правому куті екрана), ввести логін та пароль.

Увага! Не розміщуйте отримані дані для входу у вільному доступі на вебсайті установи чи будь-якій іншій вебсторінці, а також не повідомляйте їх особам, які не пов’язані з навчальним процесом у нашому Університеті.

Заборонено систематичне завантаження цілих журналів/книг. Також не можна використовувати логін та пароль за межами України. Несанкціоноване використання може призвести до дискваліфікації нашої установи з програми.

Бібліотека НМУ