ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ УНІВЕРСИТЕТУ

26.12.2017

22 грудня 2017 року в Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця відбулася перша зустріч з майбутніми абітурієнтами 2018 року та їхніми батьками.

«День відкритих дверей» вітальним словом розпочав проректор з науково-педагогічної, лікувальної роботи та післядипломної освіти, професор Олександр Науменко. Він привітав абітурієнтів у стінах величного медичного університету та розповів його історію, яка триває вже протягом 176 років. «Дні відкритих дверей потрібні, перш за все для того, щоб познайомити майбутнього вступника з Університетом, з тими особливостями, які притаманні саме НМУ, ознайомилися з професорсько-викладацьким складом. Саме під час живого спілкування з членами Приймальної комісії, деканами, студентами абітурієнти та їхні батьки можуть отримати відповіді на будь-які запитання та ознайомитися з навчальними корпусами», – зауважив професор Олександр Науменко.

В рамках проведення зустрічі з абітурієнтами відбулася екскурсія на кафедру анатомії (в анатомічному музеї препаратів), на кафедру гістології. На днях відкритих дверей абітурієнт також має можливість чітко уявити процес вступу і подачі документів, адже представники університету демонтували яким чином можна оформити свій електронний кабінет, свою електронну заяву та як подавати документи на різні спеціальності і факультети. Поінформованість майбутніх абітурієнтів про вступ до університету з’ясовується після розгляду заповнених анкет під час зустрічі.

Відповідальний секретар приймальної комісії, доцент Юрій Марущенко розповів абітурієнтам про Правила прийому у 2018 році, технічні особливості подачі документів, а також участь у конкурсному відборі. Представники університету на завершення зустрічі розповіли про перспективи, які очікують майбутніх вступників та зауважили, що університет єдиний навчальний заклад такого рівня, який проводить також підготовку іноземних громадян з понад 70 країн світу. Абітурієнти з батьками могли побачити матеріально-технічну базу університету, відвідавши навчальні аудиторії.

Прес-центр