ЧЕРГОВИЙ ВАНТАЖ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ З НІМЕЧЧИНИ ТА ПОЛЬЩІ БУДЕ ВІДПРАВЛЕНО У ЗВІЛЬНЕНІ ВІД РАШИСТІВ МІСТА І СЕЛА КИЇВЩИНИ ТА ЧЕРНІГІВЩИНИ

04.04.2022

З перших днів війни наш Університет став хабом гуманітарної допомоги, яка надходить у столицю з різних країн Європи. Студенти, викладачі, співробітники сортують і відправляють вантажі за призначенням.

Налагодив надходження необхідних медичних препаратів та приладів медичного застосування, ліків, засобів гігієни, продуктів та дитячого одягу, перший проректор з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти, член-кореспондент НАМН України, професор О.М.Науменко разом із співробітниками закладу та представниками бізнесу.

3 квітня 2022 року в Університет з Німеччини та Польщі прибуло 9 тон чергового гуманітарного вантажу, призначеного переважно для потреб дитячих будинків та лікарень. “Ми одержали  медичні препарати і ліки, які чекають дитячі будинки і лікарні у Чернігові та Сумах, – зазначив професор О.М. Науменко. – Велику частину гуманітарної допомоги буде відправлено у Бучу, Гостомель, Ірпінь та інші звільнені міста і села Київщини. Наш штаб займається логістикою та розподілом допомоги для всіх регіонів України”.

 

Прес-центр