Британські викладачі-медики читатимуть лекції студентам НМУ

11.10.2022

Викладачі Фонду порятунку в кризових ситуаціях (Crisis Rescue Foundation, Велика Британія) читатимуть онлайн-лекції студентам Національного медичного університету імені О.О. Богомольця. Crisis Rescue Foundation мають понад 250 досвідчених британських викладачів-медиків. Більшість з них є викладачами та співробітниками лікарень або закладів первинної медичної допомоги.

Так, з липня цього року за сприяння ректора НМУ, професора Юрія Кучина наш Університет і Фонд порятунку в кризових ситуаціях узгоджували вибіркові, елективні дисципліни на основі навчальних планів Університету зі спеціальностей 222 «Медицина» та 228 «Педіатрія» для кожного року навчання. Таким чином виділили 100 дисциплін вільного вибору студентів.

Фінальних домовленостей було досягнуто в результаті онлайн-зустрічі представників НМУ, заступниць начальника навчально-методичного відділу, доцентів Інни Кучеренко та Наталії Гребень з директоркою Фонду порятунку в кризових ситуаціях, доктором Шерон Реймонд.

Починаючи з 20 жовтня по 20 грудня 2022 року лектори СRF щовівторка та щочерверга проводитимуть онлайн-лекції англійською мовою для слухачів НМУ імені О.О. Богомольця (професорсько-викладацького складу та студентів). Після прослуховування лекції та заповнення форми зворотнього зв’язку кожен слухач отримає сертифікат від CRF.

Попередня реєстрація на лекції, заплановані в жовтні 2022 року, за формою: https://forms.gle/Zf12ZvZaFYdMQDW59

Після реєстрації ви отримаєте інструкцію на вашу електронну адресу для вільного доступу до обраної лекції. З повним переліком лекцій, часом та датами проведення можна ознайомитись за посиланням: 

CRF UKRAINE MED SCHOOL U.K. ELECTIVE PROGRAMME TERM 2 LECTURES RUNNING 20/10-20/12/22.

 

За інформацією навчально-методичного відділу