Благодійний ярмарок. Поспішайте робити добро!

20.12.2018

Навколо нас багато тих, кому потрібна допомога, тих, хто не може впоратися з проблемами самостійно. Прекрасно розуміючи це, студенти, співробітники та викладачі Національного медичного університету імені О.О. Богомольця вирішили привнести трохи добра і світла в життя тих, кому сьогодні не дуже просто.

20 грудня 2018 року на другому поверсі морфологічного корпусу НМУ імені О.О. Богомольця відбувся Благодійний Новорічний ярмарок Педіатричного факультету.

Студенти і співробітники Університету принесли для продажу на ярмарок льодяники і печива, сніжинки і новорічні іграшки, календарі та всілякі ялинки, магнітики і прикраси – все це і багато іншого зроблено своїми руками. Наприклад, на ярмарку були представлені картини написані як студентами-медиками – Дар’я Корольова, 3 курс; Вікторія Мілян, 2 курс, –  так і професійними художниками. Картини були виконані в різних техніках – живопис олією, гуашшю, олівцем. Так само великий інтерес викликали картини вишиті бісером та прикраси зроблені зі стеклярусу та бісеру.

Декан медичного факультету № 3 Оксана Валентинівна Виговська, зокрема сказала: «Ми проводимо подібний захід вже втрете. У нас є факультетська традиція проводити такі ярмарки на Новий Рік та Різдво. Наш факультет педіатричний, тому ми намагаємося навчити своїх студентів людяності і доброті, дружелюбності та волонтерству. Раніше, кошти зібрані на ярмарках ми передавали в родини з  тяжкохворими дітьми, але в цьому році, зібрані кошти ми вирішили передати для лікування нашому викладачеві, доцентові кафедри гістології та ембріології Ларисі Петрівні Заприводі,  яка майже тридцять років працювала куратором нашого факультету».

У цьогорічному заході взяла участь і адміністрація НМУ імені О.О. Богомольця у складі: в.о. ректора, професора Ю.Л. Кучина, проректора з науково-педагогічної та лікувальної роботи, професора О.М. Науменка, проректора з науково-педагогічної та виховної роботи, професора О.А. Канюри, а також Голови профкому співробітників М.М. Лук’янець, начальника відділу організаційно-педагогічної роботи та довузівської підготовки О.С. Горової. Вони зробили свій благодійний внесок, підтримуючи благородну акцію студентів і викладачів Університету, спрямовану на допомогу своїй колезі Заприводі Ларисі Петрівні.

                                                                                                            Прес-центр