Баскетболісти НМУ вийшли у фінал Всеукраїнського турніру

31.05.2023

28 травня в Івано-Франківську завершився Всеукраїнський турнір федерації баскетболу. Студенти-спортсмени Національного медичного університету імені О.О. Богомольця пройшли у фінальну частину чоловічої Студентської ліги.

У нашому Університеті багато талановитих студентів, які не тільки здобувають медичну освіту, а й реалізовують себе, практично, в усіх сферах. Зокрема, гравці збірної НМУ з баскетболу прагнуть допомагати людям: діагностувати і лікувати, оперувати та реабілітувати тощо. А ще вони мріють про спортивні досягнення – перемагати найкращих, здобувати найвищі нагороди, робити спільні фото із зірками баскетболу та ставити на м’ячах власні автографи. Жодних сумнівів щодо здійснення мрій наших цілеспрямованих студентів!

Відтак, нещодавно спортсмени нашого ЗВО взяли участь у Всеукраїнському турнірі федерації баскетболу. Команда НМУ вийшла з групового етапу чоловічої Студентської ліги у Київській області. Хлопці гідно показали себе протягом 3-х матчів і дісталися фінальної частини турніру в Івано-Франківську.

Щиро бажаємо баскетбольній команді НМУ спортивних здобутків і перемог на майбутніх універсіадах!

Пресцентр НМУ