АНОНС: VII МІЖНАРОДНИЙ МЕДИЧНИЙ ФОРУМ

13.04.2016

19 – 21 квітня 2016 року у Виставковому центрі «Київ-Експо-Плаза» (м. Київ, вул. Салютна, 2б) відбудеться VII Міжнародний Медичний Форум «Інновації в медицині – здоров'я нації». 

Захід проходитиме за підтримки Президента України, Кабінету Міністрів України, Міністерства охорони здоров'я України, Державної служби України з лікарських засобів, Київської міської державної адміністрації і під патронатом Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров'я, а також за сприяння – медичних асоціацій, громадських об'єднань, вищих навчальних медичних закладів, соціальних фондів України та зарубіжжя. 

Цей захід є професійною платформою для обміну досвідом та підвищення кваліфікації, що об'єднує потужну науково-практичну програму і найбільші в Україні спеціалізовані виставки останніх досягнень ринку охорони здоров'я. 

Учасники форуму отримають спеціальні дипломи та сертифікати.
Нагадаємо, що участь у виставках є одним із найважливіших методів впровадження результатів завершених науково-дослідних робіт і сприяє просуванню наукової продукції на вітчизняному та міжнародному ринках.

Запрошуємо усіх бажаючих!

ПРОГРАМА 7-ГО МІЖНАРОДНОГО МЕДИЧНОГО ФОРУМУ "ІННОВАЦІЯ В МЕДИЦИНІ-ЗДОРОВ'Я НАЦІЇ"

 Науково-дослідна частина