АНОНС КОНФЕРЕНЦІЇ: «МІЖНАРОДНІ ТА ВІТЧИЗНЯНІ ЛІКУВАЛЬНО-ДІАГНОСТИЧНІ СТАНДАРТИ ДЛЯ ЛІКАРЯ ЗАГАЛЬНОЇ ПРАКТИКИ» 13 ТРАВНЯ 2015 РОКУ

07.05.2015

 13 травня 2015 р. – науково-практична конференція з міжнародною участю «Міжнародні та вітчизняні лікувально-діагностичні стандарти для лікаря загальної практики»

Маємо честь запросити всіх бажаючих взяти участь у науково-практичній конференції з міжнародною участю «Міжнародні та вітчизняні лікувально-діагностичні стандарти для лікаря загальної практики», яка відбудеться у м. Києві 13 травня 2015 року за адресою: м. Київ, готель «Космополіт» (вул. Вадима Гетьмана, 6). Конференцію включено до Реєстру конгресів, з’їздів, симпозіумів, науково-практичних конференцій, затверджених для проведення у 2015 році МОЗ України.

Наукова програма конференції присвячена насамперед міждисциплінарним проблемам ревматологічних захворювань і передбачає лекції, доповіді закордонних експертів, провідних вітчизняних фахівців на пленарних засіданнях, проведення організаційно-методичного засідання обласних ревматологів України, майстер-класу з відпрацюванням техніки локального застосування глюкокортикоїдів. Серед інших будуть обговорюватись такі актуальні питання: нові міжнародні рекомендації з лікування остеоартрозу, особливості фармакотерапії ревматичних захворювань в період вагітності, загальний варіабельний імунодефіцит, діагностика і лікування остеонекрозу, синдром «червоного ока», паранеопластичний синдром, фіброміалгія, дерматологічні прояви ревматичних захворювань та ін.  

Відкриття конференції – 13 травня 2015 р. о 9.00, реєстрація – з 8.00.
Завершення конференції – 18:00  13 травня 2015р. Вхід вільний.

Програма конференції