АДМІНІСТРАЦІЯ НМУ ІМЕНІ О.О.БОГОМОЛЬЦЯ ПРИВІТАЛА ЖІНОК-СПІВРОБІТНИЦЬ ІЗ МІЖНАРОДНИМ ЖІНОЧИМ СВЯТОМ

06.03.2020

6 березня 2020 року – в останній робочий день перед святковими вихідними – адміністрація НМУ імені О.О.Богомольця традиційно привітала жіночу половину колективу зі святом весни – 8 березня. Чималий стіл у вестибюлі при центральному вході до адмінбудівлі «прогинався» під ошатними букетами, а перший проректор з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти, професор Ю.Л.Кучин, проректор з науково-педагогічної та лікувальної роботи, професор О.М.Науменко, проректор з науково-педагогічної та виховної роботи, професор О.А.Канюра, проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи, професор О.М.Власенко і заступник ректора з кадрових питань І.М.Драпей взяли на себе приємну місію вітати квітами і добрим словом-поздоровленням усіх жінок, які поспішали цього дня на свої звичні робочі місця. Робилося це під музику і співи гордості клубу «Медик» – ансамблю «Троїсті музики». Трохи схвильовані співробітниці НМУ фотографувалися на пам’ять і, усміхнені, минали прохідну з букетами в руках. Серед поздоровлених була й проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародних зв’язків та європейської інтеграції, професор Рімма Леонідівна Скрипник.

Близько 12-ї години церемонію було продовжено в конференц-залі адміністративного корпусу, куди співробітниці НМУ, декани факультетів, завідувачі кафедр, керівники підрозділів, заходили під мелодію вальсу, отримуючи букети весняних тюльпанів.

«Завдяки вам, нашим жінкам, – звернувся до співробітниць НМУ перший проректор з науково-педагогічної роботи і післядипломної освіти, професор Ю.Л.Кучин, – усі ми маємо не тільки велику честь, але й велике задоволення, щастя працювати у цих стінах. Ви не тільки чудові жінки, а й справжні професіонали, високого рівня науковці»

«Значною мірою ви, наші жінки, – продовжив думку колеги проректор з науково-педагогічної і лікувальної роботи, професор О.М.Науменко, – є надійною опорою Університету і залишаєтесь такими за будь-яких обставин, не завжди сприятливих і простих. Щиро дякуємо вам за це, наші дорогі!»

Проректор з науково-педагогічної і виховної роботи, професор О.А.Канюра запропонував «забути» на мить поважні посади і звання і подивитися на присутніх виключно як на прекрасних дам, побажавши їм відчувати на собі такі погляди далеко не раз на рік. «І щоб поряд із вами – і на роботі, і вдома – були гідні чоловіки!» – додав у своєму привітанні проректор з наукової роботи та інновацій, професор С.В.Земсков.

Залишається приєднатись до всіх цих щирих привітань і побажати дорогим жінкам міцного здоров’я, людського щастя і задоволення від нелегкої, але цікавої і важливої роботи.

                                                                                                       

Прес-центр