27 квітня в Інституті післядипломної освіти НМУ відбудеться День відкритих дверей

24.04.2024

У суботу, 27 квітня, в Інституті післядипломної освіти Національного медичного університету імені О.О. Богомольця відбудеться День відкритих дверей для вступників до інтернатури та на магістерські програми «Менеджмент у сфері охорони здоров’я» і «Громадське здоров’я». Вперше цьогоріч захід буде проведено у новому сучасному форматі. До участі запрошуються випускники всіх українських закладів вищої медичної/фармацевтичної освіти.

Так, з 9:30 на території першого та другого поверхів фізико-хімічного корпусу НМУ імені О.О. Богомольця працюватиме welcome-зона, де кожен матиме можливість ознайомитися зі всіма 23-а спеціальностями інтернатури та дізнатися детальніше про активності, які підготували профільні кафедри стосовно презентації відповідних спеціальностей. Працюватимуть вони до 15:00.

О 10:00 у конференц-залі фізико-хімічного корпусу НМУ імені О.О. Богомольця відбудеться офіційна частина, на якій майбутніх інтернів ознайомлять з особливостями та умовами вступу до інтернатури у 2024 році. Спікерами виступатимуть ректор НМУ імені О.О. Богомольця Юрій Кучин, начальник управління медичних кадрів, освіти і науки Міністерства охорони здоров’я України Сергій Убогов і директорка Інституту післядипломної освіти НМУ Тетяна Вежновець.

З 12:00 на території навчальних корпусів Університету та клінічних баз профільних кафедр відбудуться промоційні заходи кожної з 23 спеціальностей інтернатури двох магістерських програм. Серед заходів – цікаві майстер-класи, тренінги, лекції, консультації, знайомство з можливостями кафедри та клінічними базами. У межах заходу майбутні інтерни матимуть змогу відвідати, зокрема, Охматдит, Олександрівську лікарню, Київську клінічну лікарню на залізничному транспорті №1, лабораторії тощо.

Для участі у Дні відкритих дверей для вступників до інтернатури та на магістерські програми «Менеджмент у сфері охорони здоров’я» і «Громадське здоров’я» необхідно виконати 2 простих кроки:

  1. Заповнити реєстраційну форму учасника: https://docs.google.com/forms/d/1OnDHqNGhCcTNWclApw8Zhyou4n2sZSIwJCKtRBur5g0/edit
  1. Завітати 27 квітня о 9.30 до фізико-хімічного корпусу НМУ імені О.О. Богомольця (м. Київ, проспект Берестейський, 34).

Нагадаємо, у Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця вступники мають можливість обрати одну із 23 спеціальностей в інтернатурі.

Пресцентр НМУ за інформацією ІПО