27-29 вересня проводитиметься симуляційний тренінг «Респіраторна підтримка»

03.08.2023

Симуляційний тренінг кафедра хірургії, анестезіології та інтенсивної терапії Інституту післядипломної освіти Національного медичного університету імені О.О. Богомольця проведе на базі Київського пологового будинку № 5. Протягом 3-х днів учасники тренінгу, важливої складової безперервного професійного розвитку лікарів-анестезіологів, опанують знання про загальні принципи проведення респіраторної підтримки, навички з призначення супутньої терапії пацієнтам на ШВЛ та з проведення інвазивної та неінвазивної респіраторної підтримки при різних патологіях дихальної системи.

Під час тренінгу анестезіологи та дитячі анестезіологи матимуть можливість дізнатися про основні принципи оксигенотерапії, про менеджмент пацієнтів з COVID-19, удосконалять навички з неінвазивної та інвазивної респіраторної підтримки, відпрацюють інтелектуальні режими вентиляції на комп’ютерному симуляторі. Виконуватимуть оцінку седації та вибір тактики у критично хворих, освоять методику BLUE-протоколу при ультразвуковому обстеженні пацієнтів з дихальною недостатністю.

Учасники заходу будуть безпосередніми учасниками симуляцій реальних клінічних ситуацій, братимуть участь в інтерактивних дискусіях, обговоренні клінічних випадків з практики.

Програма заходу

Картка заходу

Пресцентр НМУ за інформацією кафедри анестезіології та інтенсивної терапії ІПО