12 ТРАВНЯ 2021 РОКУ КАФЕДРА ВНУТРІШНЬОЇ МЕДИЦИНИ №3 ЗАПРОШУЄ ДО УЧАСТІ В НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «МІЖДИСЦИПЛІНАРНІ ПРОБЛЕМИ РЕВМАТОЛОГІЇ»

07.05.2021

Кафедра внутрішньої медицини №3 запрошує всіх охочих взяти участь у шостій науково-практичній конференції «Міждисциплінарні проблеми ревматології», яка відбудеться 12 травня 2021 року в онлайн-режимі.

Організатори конференції, яку внесено до Реєстру з’їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій, що проводитимуться в Україні у 2021 році, – НМУ імені О.О. Богомольця та Асоціація ревматологів міста Києва.

У рамках роботи конференції заплановано проведення секційних засідань та круглих столів, присвячених проблемам диференційної діагностики, оптимізації  лікування поширених ревматичних захворювань та рідкісних клінічних синдромів, пошуку вирішення між- та мультидисциплінарних проблем, які виникають в процесі встановлення діагнозу та лікування ревматологічних хворих, за участі провідних фахівців (ревматологів, нефрологів, психотерапевтів, фахівців з сімейної медицини) з різних міст України. Планується розгляд таких актуальні питання:

  • сучасні діагностичні та фармакотерапевтичні підходи при захворюваннях суглобів різного походження на основі міжнародних стандартів
  • моніторинг та лікування ураження легенів при системній склеродермії, розбір складних і атипових клінічних випадків
  • застосування сучасних інформаційних технологій, фармакогенетики в ревматології, особливості особистості пацієнта з ревматичним захворюванням, COVID-індукованіаутоімунні синдроми.

 

Програма науково-практичної конференції – ТУТ.

 

Більшість доповідей ілюструватимуть реальні клінічні випадки.

 

Відкриття конференції – 12 травня 2021 року о 10.00, реєстрація – з 20.04.2021 за посиланням:

http://rimononline.in.ua/rev876587

 

Завершення конференції – 18:00  12 травня 2021 р. Участь вільна, після закінчення конференції учасники, які пройшли фінальне опитування протягом 24 годин після завершення конференції, отримають сертифікат учасника з нарахуванням 5 балів безперервного професійного розвитку (спікери – 30 балів) відповідно до наказу МОЗ України №446 від 22.02.2019 “Деякі питання безперервного професійного розвитку лікарів”.

 

Кафедра внутрішньої медицини №3