До уваги пошукачів, аспірантів та тих, хто зацікавлений у проведенні аналізу результатів медичних досліджень!

19.10.2020

Кафедра менеджменту охорони здоров’я НМУ імені О.О. Богомольця викладає у вільний доступ власні розробки з проведення статистичного аналізу за посиланням:

 https://drive.google.com/drive/folders/1Y0KQzzo045smpHReKTWnmSH-tzDYx7o7

Матеріали включають:

 

1) Повний відкритий доступ до книги «Посібник з біостатистики. Аналіз результатів медичних досліджень у пакеті EZR (R–statistics) / В. Г. Гур’янов, Ю. Є. Лях, В. Д. Парій, О. В. Короткий, О. В. Чалий, К. О. Чалий, Я. В. Цехмістер : Навчальний посібник. – К. : Вістка, 2018», у .pdf форматі.

 

Посібник може бути використаний для вивчення теоретичного матеріалу з біостатистики та як практичне  керівництво із  проведення статистичного аналізу результатів медичних досліджень в пакеті EZR (Free statistical software: EZR on R commander: R Foundation for Statistical Computing, Vienna, Austria).

 

2) Повну інсталяцію авторського пакету  статистичного аналізу MedStat v.5.2 (Лях Ю.Є., Гур’янов В.Г., 2004-2018 р.р.) з можливістю вибору інтерфейсу українською, англійською, російською мовами та методичні матеріали з роботи в пакеті MedStat (українською, англійською, російською мовами), у .pdf форматі.