29 БЕРЕЗНЯ 2019 РОКУ В НМУ ІМЕНІ О.О. БОГОМОЛЬЦЯ ПРОЙШОВ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

29.03.2019

29 березня 2019 року в лекційній аудиторії № 2 імені професора В.О. Караваєва морфологічного корпусу НМУ імені О.О. Богомольця відбувся День відкритих дверей. Це другий із запланованих заходів для абітурієнтів нашого Університету.
Ця подія стала своєрідним продовженням роботи Приймальної комісії із залучення майбутніх абітурієнтів до навчання в Університеті.
Приймальна комісія за безпосереднього керівництва Заступника Голови Приймальної комісії, проректора з науково-педагогічної та лікувальної роботи, професор О.М. Науменка, розробила презентації, роздатковий матеріал для майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків. На зустрічі з керівництвом закладу були присутні проректор з науково-педагогічної та виховної роботи, професор О.А. Канюра та декани факультетів.
О.М. Науменко в своїй доповіді розповів про історію Університету та перспективний план його розвитку: студентське самоврядування, профспілковий контроль та адміністративну допомогу у вирішенні проблем розвитку та допомоги у розвитку закладу.
Відповідальний секретар Приймальної комісії Максим Тарасенко доповів присутнім про особливості Правил прийому до Університету в цьому році, а згодом, разом з професором Науменком О.М., відповів на численні запитання майбутніх абітурієнтів та їх батьків.

Приймальна комісія