Участь НМУ імені О.О.Богомольця на другому форуму міжнародної освіти ( The second Ukrainian International Education Forum)

29.03.2019

Варто зазначити, що співробітники НМУ імені О.О.Богомольця в повній мірі відчувають той рівень відповідальності, який покладенний на них за якість викладання та забезпечення прозорих умов вступу та безпечних умов перебування іноземних громадян в рамках освітнього процесу. Саме три ключові характеристики: прозорість, безпека та якість являються ядром міжнародної освіти за словами міністра Л.Гриневич.

На другий день форуму було піднято надважливі питання можливостей міжнародного співробітництва в рамках програм Еразмус +, міжнародних програм США та необхідних складових інтернаціоналізації освіти.

Зокрема шла мова про стратегію інтернаціоналізації НЛТУ України, 2015-2020, яка включає в себе:

1) підвищення освітньої, наукової та адміністративної діяльності університету до рівня міжнародних стандартів;

2) зміцнення науково-інноваційного потенціалу університету;

3) підвищення його привабливості для вітчизняних та іноземних споживачів, а також для партнерів.

Тарас Фініков представив аудиторії українсько-польський проект ” Інноваційний університет і лідерство “.

Головна ідея проекту- ідентифікація потенційних лідерів змін в українських університетах, їх готовність вже невдовзі взяти на себе відповідальність за хід модернізації української вищої школи, організація для цих людей високоякісного тренінгу (вппровадження інновацій в освіті, формування лідера на індивідуальному та командному рівні) та реалізація інноваційних проектів агентами змін медичної освіти.

Насичені 2 дні форуму, багато нових ідей та планів щодо модернізації медичних послуг та гідної презентації на міжнародній арені. Адже не лише ми шукаємо надійних та стратегічних партнерів, але і самі прагнемо ними бути для наших міжнародних колег.

З вдячністю та повагою до організаторів форуму та Олени Шаповалової за можливість долучитися до такої важливої події.