ЧЕМПІОНАТ З ШАХІВ СЕРЕД ВИЩИХ МЕДИЧНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ УКРАЇНИ

25.02.2019

22-23 лютого у стінах нашого Університету відбувся ІІІ Чемпіонат ВМНЗ з шахів. Цього року НМУ імені О.О. Богомольця мав честь проводити даний  турнір на правах переможця минулорічних змагань.

У затишній залі стоматологічного корпусу зібралися кращі шахісти дев’яти медичних вишів нашої країни. Загалом більше 30 учасників змагань, серед яких були студенти і викладачі університетів та академій.

Змагання тривали два дні і проходили за швейцарською системою у дев’ять турів. У запеклій боротьбі переможцем турніру стала команда Івано-Франківського національного медичного університету, друге місце посіла збірна Вінницького національного медичного університету імені М.І. Пирогова, а третє місце зайняли шахісти Запорізького державного медичного університету.

Вітаємо з успішним виступом студентку НМУ імені О.О. Богомольця Сатапі Суню Сакту (Індія), яка виборола ІІ місце в особистому заліку (друга дошка).

Щиро дякуємо адміністрації НМУ імені О.О. Богомольця та НМАПО імені П.Л. Шупика за сприяння в організації та проведенні змагань.

Кафедра фізичного виховання і здоров’я