УСПІШНИЙ ВИСТУП ЗБІРНОЇ КОМАНДИ НМУ НА XII МЕМОРІАЛІ В.БАЖЕНКОВА З ФУТЗАЛУ

11.02.2019

24-27 січня Фізкультурно-спортивне товариство «Спартак» провів XII Меморіал В.Баженкова з футзалу. Успішна гра та добрі спортивні стосунки зі спортивною спільнотою м. Києва дають можливість збірній команді викладачів та студентів НМУ з футболу за останні три роки грати в різних чемпіонатах м. Києва.

Достатньо успішним був виступ нашої команди на Меморіалі В.Баженкова – II місце. Протягом всього чемпіонату медики виграли 4 гри і лише 1 раз програли в фіналі чемпіонату команді «Надзвичайних новин» ICTV з рахунком 0:2.

За підсумками Меморіалу В.Баженкова кращими гравцями змагань оргкомітет визнав лікаря Іллю Марцинюка та студента 6 курсу Дмитра Хомяка, став кращим бомбардиром команди НМУ.

Слід відзначити воротаря команди Дениса Юркіна, який дуже сильно і рівно провів весь чемпіонат, нападаючих Андрія Бойка та Олександра Карпенка.

Команду до змагань готував головний тренер збірної старший викладач кафедри фізичного виховання і здоров’я В.П.Зіва.

Команда викладачів та студентів НМУ щиро дякує за неоціненну підтримку з боку профкому співробітників в особі голови М.М.Лук’янець та заступника голови В.Г.Лапко протягом останніх років.