ВИБОРИ ДЕЛЕГАТІВ КТК ВІД СТУДЕНТСТВА

24.01.2019

24 січня 2019 р. водночас у кількох корпусах НМУ імені О.О. Богомольця відбулися вибори делегатів конференції трудового колективу від студентства, які проходили з 11 по 17 годину.

У лекційній аудиторії №1 морфологічного корпусу розташувалася виборча дільниця медичних факультетів №1 та №2, медико-психологічного та факультету підготовки лікарів для Збройних Сил України. Виборча дільниця фармацевтичного факультету знаходилася у лекційній аудиторії фармацевтичного корпусу.

У відповідь на клопотання студентів та деканів факультетів адміністрацією Університету були видані накази № 49 від 23.01.2019 р. та № 54 від 24.01.2019 р. про порядок проведення конференції студентів.

 Молодь добре усвідомила важливість виборів, відгукнулися на заклик студентського парламенту НМУ імені О.О. Богомольця не ігнорувати захід, тому й активність студентів була достатньо високою.

Після закриття виборчих дільниць до роботи включилася лічильна комісія, яка після ретельного підрахунку голосів повідомила, що делегатами Конференції трудового колективу Університету від студентів було обрано 54 особи.