ВИРОБНИЧІ ЗБОРИ ЗІ СТУДЕНТАМИ ТА ВИКЛАДАЧАМИ

22.12.2018

21 грудня 2018 року в конференц-залі фізико-хімічного корпусу НМУ імені О.О.Богомольця відбулися виробничі збори зі студентами всіх медичних, медико-психологічного факультетів та ФПЛЗСУ щодо проведення іспитів під час зимової сесії.

На зборах були присутні: перший проректор з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти, професор Ю.Л.Кучин, проректор з науково-педагогічної та виховної роботи, професор О.А.Канюра, начальник науково-дослідної частини С.А.Павловський, в.о. начальника навчально-методичного відділу, доцент Н.К.Гребень, завідувач кафедри анатомії людини, професор В.Г.Черкасов, завуч кафедри гістології та ембріології, доцент Л.Б.Шобат, декані факультетів.

Професор В.Г. Черкасов та доцент Л.Б. Шобат поінформували студентів про правила, регламент проведення іспиту, критерії оцінювання. На 2-му курсі буде вперше проведена екзаменаційна сесія та іспити з анатомії людини та гістології, цитології та ембріології. На багаточисленні запитання студентів були надані вичерпні відповіді. Бажаємо всім студентам успішно скласти сесію та іспити!

Навчально-методичний відділ