ВСТУПНА КАМПАНІЯ 2017: ДВАНАДЦЯТИЙ ДЕНЬ

25.07.2017

СЛОВО АБІТУРІЄНТАМ:

img_3177 Пігар Каріна м. Миколаїв. «Після закінчення Миколаївського базового медичного коледжу я вирішила продовжити навчання та здобути вищу медичну освіту. Диплом молодшого спеціаліста має певні рамки, а я хочу, щоб переді мною відкрилися ширші можливості. Зараз я працюю в аптеці, після здобуття вищої освіти зможу піднятися кар’єрними сходинами. Серед моїх спортивних захоплень – великий теніс».

 

 

 

 

 

 

 

img_3181 Герман Іван с. Більче-Золоте Тернопільська обл. «Нині працюю завідувачем аптеки. Навчався в Буковинському державному медичному університеті і отримав диплом бакалавра. Вища медична освіта дасть мені можливість ширших перспектив для майбутнього та нові знання у фармацевтичній галузі, яка щодня розвивається».

 

 

 

 

 

 

 

img_3191 Ільницька Тетяна м. Калинівка Вінницька обл. «Закінчила Калинівську ЗОШ – гімназію. ЗНО склала з хорошими балами: 194 –українська мова, 188 – біологія, 188 – хімія. Я хочу вступити на спеціальність «медицина» факультету підготовки лікарів для Збройних сил України. Себе характеризую як дівчину витривалу, яка зможе все подолати і думаю навчання на факультеті ФПЛЗСУ буде для мене новим викликом. Вважаю, що у столиці хороші навчальні заклади і молодь прагне вчити все нове там, де для цього створені найкращі умови».

 

 

 

 

 

 

Прес-центр