Стартував Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді

29.07.2024

Національне агентство України з питань державної служби та Центр адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу оголошує про проведення Всеукраїнського конкурсу творчих робіт серед молоді. До участі запрошуються молоді люди віком від 14 до 35 років одноосібно або у складі творчих колективів.

Мета конкурсу – створення умов для пошуку, підтримки i розвитку амбітної та вмотивованої молоді, розширення її участі у формуванні та реалізації державної політики і державного управління, формування інтересу у молодого покоління до державної служби та покращення іміджу державних службовців у суспільстві.

Цьогоріч конкурс проводитиметься у 7 номінаціях: «Рівні права і можливості жінок і чоловіків»; «Політична освіта та політична культура»; «Відбудова та відновлення системи освіти в умовах воєнного стану»; «Публічна служба моєї мрії»; «Відновлення України на цінностях прав людини»; «Інструменти ефективності в державних установах»; «Молодь у системі публічного управління: новітні підходи та перспективи».

Для участі необхідно до 30 вересня 2024 року подати заявку, оформлену за встановленим зразком, та конкурсну роботу на електронну адресу konkurs@center.gov.ua.

Упродовж жовтня 2024 року триватиме розгляд та оцінка робіт, у листопаді – відбудеться нагородження переможців і призерів.

Додаткова інформація

За інформацією організаторів