На факультеті підготовки лікарів для Збройних Сил України відбувся День відкритих дверей

22.07.2024

Нещодавно у Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця відбувся День відкритих дверей факультету підготовки лікарів для Збройних Сил України. У заході взяли участь близько 70 абітурієнтів та їхні батьки. Відбулося знайомство з представниками адміністрації факультету та членами студентського самоврядування.

Увазі присутніх представили презентації  спеціальностей, яким навчають на ФПЛ ЗСУ – 222 «Медицина» та 227 «Терапія та реабілітація». Фахівці та представники студентської ради факультету надали абітурієнтам вичерпну інформацію щодо умов та особливостей вступу, розповіли про позанавчальну діяльність, спортивне та наукове життя здобувачів освіти нашого Університету, відповіли на численні запитання гостей. Кожен з учасників заходу мав можливість особисто поспілкуватися з деканкою факультету підготовки лікарів для Збройних Сил України, професоркою Наталією Козак та з’ясувати необхідну інформацію з перших вуст.

Студенти ФПЛ ЗСУ організували для абітурієнтів та їхніх батьків екскурсії на кафедрі анатомії та кафедрі медичної біології, де зацікавлені вступники з цікавістю оглянули унікальні експонати та колекцією препаратів. Захід завершився тренінгом з тактичної медицини, який провели здобувачі освіти факультету. Вони продемонстрували високий рівень підготовки з надання першої медичної допомоги та зупинки кровотеч у надзвичайній ситуації.

Нагадаємо, що з особливостями вступу на факультет підготовки лікарів для ЗСУ, алгоритмом дій, переліком та строками подачі документів до Приймальної комісії НМУ можна ознайомитися онлайн за посиланням.

За інформацією факультет підготовки лікарів для ЗСУ