Студентський ансамбль танцю «MEDok» виборов 1 місце у всеукраїнському чемпіонаті

13.06.2024

Днями у Києві відбувся Всеукраїнський чемпіонат танцю «Hard dance show», в якому взяли участь близько 100 танцювальних колективів. Студентський ансамбль танцю «MEDok» Національного медичного університету імені О.О. Богомольця виборов 1 місце у категорії «Стилізований український танець».

«Hard dance show» був наповнений витонченістю і грацією рухів, яскравими кольорами та сповнений різноманіттям танцювальних стилів. Танцювальну майстерність на конкурсі продемонстрували й учасниці студентського ансамблю танцю «MEDok» нашого Університету. Зокрема першокурсниці медичного факультету №2 Олександра Борухіна і Ангеліна Гладковська, третьокурсниця Юліана Пазич, шестикурсниця Катерина Шалига, а також студентка 2 курсу медичного факультету №1 Єлизавета Грузинська, студентки 1 курсу фармакологічного і медико-психологічного факультетів Юлія Захаркевич та Олеся Терпелюк відповідно.

Колектив НМУ імені О.О. Богомольця виступив у 4-му відділенні, де були представлені 33 номери. Студентки продемонстрували різнобарв’я народного мистецтва, багатство українського танцю за керівництва хореографині Юліани Пазич та упевнено здобули перемогу – 1 місце у категорії «Стилізований український танець».

Юліана Пазич отримала подяку від оргкомітету Всеукраїнського чемпіонату танцю «Hard dance show» за високий професіоналізм та компетентність у творчому вихованні молодого покоління та розвиток хореографічного мистецтва України.

Вітаємо талановитих студенток НМУ імені О.О. Богомольця з блискучим результатом і бажаємо нових творчих перемог!

Пресцентр НМУ