У МОЗ України надали інформацію про розподіл місць в інтернатурі у 2024 році

17.05.2024

Міністерство охорони здоров’я України доводить до відома випускників закладів вищої медичної освіти інформацію щодо місць для підготовки в інтернатурі (у розрізі спеціальностей, місць практичної частини та місць освітньої частини підготовки в інтернатурі) для рейтингового розподілу випускників Національного медичного університету імені О.О. Богомольця у 2024 році.

Для рейтингового розподілу запропоновано 823 місця підготовки в інтернатурі за кошти державного бюджету. Звертаємо увагу, що в одному закладі охорони здоров’я може бути декілька місць за одною спеціальністю для підготовки в інтернатурі (колонка C).

Пропозиції на 2024 рік

         У рейтинговому розподілі обов’язково беруть участь всі випускники, які навчалися коштом державного бюджету. До інтернатури вказані випускники  можуть вступити лише, обравши місце з наданого переліку. За винятком пільгових категорій, вказаних в розділі 2 наказу МОЗ №788 від 06.05.2024.

Випускники, які навчалися за кошти фізичних та юридичних осіб, можуть взяти участь у рейтинговому розподілі на місця підготовки в інтернатурі за бажанням. Про участь у розподілі вказані випускники повинні написати заяву до деканату до 22 травня 2024 року.

Пропонуємо обрати декілька пропозицій з запропонованого переліку та запам’ятати номери пропозицій, щоб потім під час проведення засідання комісії з  розподілу на місця в інтернатуру назвати їх комісії!

         Дата проведення засідання комісії з розподілу буде повідомлена додатково.

За інформацією Інституту післядипломної освіти