Студенти Університету взяли участь у майстер-класі від відомої майстрині

13.05.2024

Студенти Національного медичного університету імені О.О. Богомольця не тільки здобувають медичний фах, а й долучаються до творчої діяльності. Днями за ініціативи Студентської ради медичного факультету №3 відбувся майстер-клас із художнього в’язання. До творчої справи долучилися юнаки та дівчата 1-6 курсів і виготовили подарункові в’язанки – патріотичні сердечка.

Ідею провести творчий захід запропонувала студентка 6 курсу Єлізавета Кавун, мама якої є відомою майстринею, дизайнеркою зі створення іграшок. Її роботи експонувалися на багатьох творчих виставках, які вона нерідко дарує малюкам з дитячих будинків.

Так, Анна Геннадіївна залюбки погодилася зустрітися зі студентами нашого Університету та провести для них майстер-клас. Спільно вирішили, що будуть в’язати подарунковий виріб – патріотичне сердечко. Для більшості студентів участь у такому майстер-класі стала першою спробою на шляху опанування навичок художнього в’язання.

Майстриня щедро ділилася своїми уміннями з учасниками, які відзначають, що було складно, але цікаво опановувати нову діяльність, долучитися до мистецької справи. За підтримки талановитої наставниці усі справилися із завданням та виготовили патріотичні сердечка, пронизані українським колоритом.

Пресцентр НМУ