Студентка НМУ здобула дві золоті медалі на Чемпіонаті України з плавання

10.05.2024

Спортсмени з 19 областей України та міста Києва взяли участь у Чемпіонаті України з плавання, який нещодавно відбувся у місті Бровари. Студентка медичного факультету №2 Національного медичного університету імені О.О. Богомольця Євгенія Тимошенко здобула на престижних змаганнях подвійну перемогу – виборола золото на дистанціях 100 і 50 метрів вільним стилем.

Чемпіонат України з плавання проводився з метою підвищення рівня спортивної майстерності плавців, виявлення спортсменів-кандидатів до національної збірної команди України з плавання та став кваліфікаційним для участі в Іграх ХХХІІІ Олімпіади в Парижі (Франція), що відбудуться у липні цього року, і відбірковим на Чемпіонат Європи 2024 року. До змагань допускалися найсильніші спортсмени України, які мають кваліфікацію не нижче ніж «Кандидат у майстри спорту України» на заявлених дистанціях.

За перемогу на різних дистанціях і різними стилями плавання боролися майже 300 спортсменів з різних куточків України. На престижних змаганнях студентка медичного факультету №2, плавчиня Євгенія Тимошенко продемонструвала хорошу спортивну форму, високу майстерність і волю до перемоги та додала до особистої скарбнички ще дві золоті медалі, перемігши на дистанціях 50 і 100 метрів вільним стилем.

Вітаємо Євгенію Тимошенко з черговим спортивним досягненням і бажаємо нових перемог!

За інформацією кафедри фізичного виховання і здоров’я