ЗАСІДАННЯ СТУДЕНТСЬКОГО ПАРЛАМЕНТУ

05.06.2015

3 червня 2015 р. відбулися останні збори Студентського парламенту у 2014-2015 навчальному році. Особливістю зібрання стали найбільша кількість студентів, які прийшли на збори,  та присутність керівництва університету, зокрема ректора К.М. Амосової та першого проректора Я.В. Цехмістера.

Розпочалося засідання з нагородження переможців розіграшу У-футболок (благодійна акція на підтримку будівництва лікарні ОХМАТДИТ), якими стали Анна Гергель, Андрій Дмитренко та Ілля Леошко.

На порядку денному першим було питання затвердження делегатів від студентства до Конференції трудового колективу (якщо раніше до КТК входило лише 10% студентів, то тепер за Статутом Університету 15%). Голови студрад факультетів представили нових делегатів, і заперечень до обраних кандидатур у присутніх не виникло.

Після цього було заслухано  звіт роботи всіх відділів за цей рік. Зокрема доповідали голова навчально-наукового відділу – Ксенія Фоменко, голова інформаційного відділу – Тетяна Кравець, голова відділу зовнішніх зв’язків – Костянтин Ковалішин, голова служби безпеки Університету – Микола Коротя, голова житлово-побутового відділу – Сергій Вапельник, голова відділу громадської діяльності – Юлія Пінчук.

Ректор Катерина Амосова висловила деякі пропозиції щодо покращення роботи Студентського парламенту, поділилася планами на наступний рік та окреслила коло найактуальніших питань, котрі потребують спільного з адміністрацією Університету рішення, зокрема питання вільного відвідування лекцій, доцільності начитки лекцій на 4-5 курсі, платних відробок пропущених занять без поважної причини тощо. Керівник Університету подякувала студентам за проведену роботу та побажала подальших успіхів на ниві громадської діяльності.

Насамкінець засідання в.о.голови Студпарламенту Петро Згурський підсумував результати роботи за рік, і повідомив про складання ним повноважень. До проведення виборів голови Студпарламенту, що відбудуться з нового навчального року, в.о. голови Студпарламенту зборами було призначено Антона Чеботаренка.
Голова інформаційного відділу Студентського парламенту Тетяна Кравець зазначила: «Дякуємо тим, хто нас підтримує, бере участь у роботі та вносить свої пропозиції, щоб покращити та удосконалити нашу діяльність. Ми завжди відкриті для нових людей у нашій команді!»

Новини Національного медичного університету імені О.О.Богомольця

Новини Національного медичного університету імені О.О.Богомольця