У НМУ відбувся брейн-ринг із патофізіології

27.02.2024

У Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця днями відбувся традиційний брейн-ринг із патофізіології. В інтелектуальних змаганнях з фундаментальної дисципліни зустрілися 7 студентських команд медичних і педіатричного факультетів.

У програмі брейн-рингу – бліц-питання, батли, патофізіологічний Alias тощо. Відповідаючи на питання, учасники заходу демонстрували широку ерудицію та клінічне мислення.

Переможницею інтелектуального турніру стала команда «Фантастичні Атаманчики», де капітаном був Олександр Путненко. Друге місце посіла команда Максима Козачка «TUMBLER ON». Третю сходинку брейн-рингу посіла команда «Супермасивні мастоцити» капітана Максима Громи. Усі гравці, окрім задоволення, отримали грамоти та пам’ятні призи, а команда переможців – нове видання Патофізіології Робінсона.

Нагадаємо, днями на базі кафедри акушерства та гінекології №3 відбулося міжуніверситетське засідання СНГ. Гуртківці говорили про психологічну підтримку вагітних і гінекологічних хворих, аспекти етики і деонтології в акушерстві та гінекології.

Пресцентр НМУ за інформацією кафедри патофізіології