Співробітники НМУ взяли участь у конференції з офтальмології в Любліні

27.02.2024

Фахівці кафедри офтальмології та оптометрії Інституту післядипломної освіти Національного медичного університету імені О.О. Богомольця взяли участь у міжнародній конференції «Новини в офтальмології – освіта та практика», що відбулася днями у Любліні (Польща). Наші співробітники виступили з доповіддю та продемонстрували напрацювання щодо допомоги постраждалим з травмами периорбітальної ділянки.

Учасники конференції з різних країн світу представили останні дослідження у галузі офтальмології, взяли участь у дискусіях з провідними офтальмологами. З інформативними доповідями виступили лікарі-практики, діагности та фахівці, які залучені до створення інструментів, що підтримують діагностику та лікування.

Українська делегація, на чолі із професоркою кафедри офтальмології та оптометрії післядипломної освіти НМУ Оксаною Петренко, представили на заході інформативну доповідь «Особливості реконструкції периорбітальної ділянки після мінно-вибухового ураження під час війни в Україні».

Фахівці нашого Університету також поспілкуватися з колегами з Іспанії, Аргентини, Бразилії, Великої Британії, Польщі, обмінялися досвідом щодо новітніх технологій в офтальмології. Отримані знання вони планують використовувати під час навчального процесу в НМУ імені О.О. Богомольця та у практичній діяльності.

За інформацією кафедри офтальмології та оптометрії післядипломної освіти НМУ