Студенти Університету відвідали лекцію американських політичних лідерів

23.02.2024

Активні студенти Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, представники Студентської ради, Студентського наукового товариства імені О.А. Киселя та Профкому відвідали публічну лекцію «Підтримка України Сполученими Штатами – розмова з американськими політичними лідерами». Спікерами заходу виступили член Палати представників Конгресу США Брайан Фіцпатрік і 70-й Держсекретар США Майкл Помпео.

На лекції висвітлили важливі політичні та соціально-економічні питання. Учасники зустрічі обговорили стратегічне співробітництво України та США у сфері оборони та безпеки, протидії країні-агресору.

Спікери розповіли про своє бачення моделі безпеки світу майбутнього, а також запевнили у підтримці України в подальшому.

«Ми й надалі підтримуватимемо Україну стільки, скільки буде потрібно для того, щоб упевнитися, що вона досягне перемоги. Це – не просто перемога для України, це – перемога для миру у всьому світі», – наголосив член Палати представників Конгресу США.

У заході взяли участь провідні українські лідери громадської думки, експерти, політики, представники громадянського суспільства, журналісти та українська студентська молодь.

Пресцентр НМУ за інформацією СНТ імені О.А. Киселя

Фото організаторів