23 лютого відбудеться презентація навчального посібника «Пенітенціарна психологія»

20.02.2024

23 лютого у Національній науковій медичній бібліотеці України відбудеться презентація навчального посібника «Пенітенціарна психологія». Посібник створено у співавторстві фахівців кафедри загальної і медичної психології Національного медичного університету імені О.О. Богомольця – завідувача кафедри Михайла Матяша, викладачів Віталія Луньова та Лілії Прудкої.

У посібнику «Пенітенціарна психологія» автори особливу увагу приділяють глибокому висвітленню історії та розвитку галузі, аналізу психологічних груп і мікросередовища засуджених, їхнім загальним характеристикам і психічним станам. У презентації також візьмуть участь фахівці Департаменту з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції України.

Варто зазначити, що з 2024 року майбутнім медичним психологам Навчально-наукового інституту психічного здоров’я НМУ викладають навчальну дисципліну «Пенітенціарна психологія». Також нещодавно НМУ імені О.О. Богомольця і Пенітенціарна академія України уклали договір про співпрацю, що передбачає реалізацію спільних навчальних і просвітницьких заходів.

Коли: 23 лютого о 10:00.

Місце проведення: м. Київ, вул. Гетьмана Павла Скоропадського 7, Національна наукова медична бібліотека України.

До презентації також можна долучитися онлайн, відеотрансляція відбудеться на ютуб-каналі.

Детальніше про підручник

За інформацією кафедри загальної і медичної психології