Відомий режисер Ахтем Сеітаблаєв прочитає мотиваційну лекцію для студентів НМУ

26.01.2024

Український режисер, сценарист, актор театру та кіно, військовослужбовець Сил територіальної оборони Збройних Сил України Ахтем Сеітаблаєв прочитає 5 лютого студентам Національного медичного університету імені О.О. Богомольця мотиваційну лекцію до Дня спротиву окупації Автономної Республіки Крим та м. Севастополя у 2024 році.

Відомий режисер кримськотатарського походження розповість свою історію, поділиться спогадами про події 2014 року. Тоді він був свідком того, як «зелені чоловічки» захопили український півострів, як рф почала жорстоко і цілеспрямовано окуповувати українські території.

У рамках заходу відбудеться показ короткометражного документального фільму «Культура vs війна. Ахтем Сеітаблаєв» режисера Андрія Різоля. Кожен учасник також матиме можливість наживо поспілкуватися з режисером.

Що важливо, у холі другого та третього поверхів морфологічного корпусу НМУ буде представлена фотовиставка «Довжиною у війну», що відвідала багать європейських країн, в тому числі Головний офіс Ради Європи у Страсбурзі (Франція), де набула неабиякого резонансу та шанування прихильників України та європейської спільноти.

Дата проведення: понеділок, 5 лютого 2024 року.

Початок о 15:00.

Місце проведення: лекційна аудиторія №2 морфологічного корпусу.

Реєструйтеся! Попередня реєстрація за посиланням: https://forms.gle/AyzwUEEVXLC2cNyx7. Кількість місць обмежена.

Захід відбудеться за підтримки служби зв’язків з громадськістю Командування Сил ТрО ЗСУ, підрозділу «ТРО Медіа».

Пресцентр НМУ