У НМУ відбудеться захід до Всесвітнього дня регіональної анестезії та медицини болю

11.01.2024

27 січня у Національному медичному університету імені О.О. Богомольця відбудеться курс з регіонарної анестезії за стандартизованою програмою від Всесвітньої організації регіонарної анестезії та медицини болю. Захід присвячений 1-му Всесвітньому дню регіональної анестезії та медицини болю. На учасників очікують лекції, інтерактивні дискусії, відпрацювання навичок у клінічних воркшопах. Участь у заході візьмуть ректор НМУ імені О.О. Богомольця Юрій Кучин, фахівці з України, США, Великобританії та Бельгії.

Організовують такий міжнародний майданчик для обміну знаннями, передовими технологіями у галузі регіонарної анестезії та медицини болю фахівці кафедри хірургії, анестезіології та інтенсивної терапії Інституту післядипломної освіти нашого Університету, підтримуючи міжнародну ініціативу.

Слухачі курсу розглянуть питання регіонарної анестезії нижніх кінцівок та у хірургії плеча на стабілізаційному пункті та шпиталі третинного рівня. Зосередять увагу на первинній оцінці критичного хворого з травмою, застосуванні регіонарних технік знеболення у приймальному відділенні та стабпункті. Проаналізують підвищення стандартів педіатричної регіонарної анестезії, співпрацю у світовому розвитку у сфері материнського здоров’я з акушерського анестезіологічного забезпечення.

На курсі приділять значну увагу хроніфікації болю у пацієнтів з травмою, ПТСР, у комбатантів, які отримали поранення в умовах бою, особливостям знеболення після поранень, лікуванню болю, людському фактору та комунікації у регіональній анестезії.

Учасники відпрацьовуватимуть навички у клінічних воркшопах, візьмуть участь у вікторині та змаганнях, за результатами яких троє респондентів отримають можливість безоплатної реєстрації на конгрес у Празі.

Місце проведення: морфологічний корпус НМУ імені О.О. Богомольця, 2 поверх.

Початок о 8:30

Умови участі та реєстрація

За інформацією кафедра хірургії, анестезіології

та інтенсивної терапії післядипломної освіти