Студенти Університету готуються до благодійного зимового балу

05.01.2024

Студенти Національного медичного університету імені О.О. Богомольця використовують найрізноманітніші формати допомоги Збройним Силам України у боротьбі з російськими окупантами. Сьогодні майбутні медики готуються до проведення благодійного заходу «Зимовий бал», що відбудеться 20 січня. Зібрані кошти стануть черговим внеском студентської спільноти нашого Університету у підтримку українських захисників.

Ініціатором благодійного заходу стали студенти медичного факультету №2. До втілення ідеї у життя долучаються майбутні медики з усіх факультетів та інститутів. У програмі балу – повільний і віденський вальси, майстер-класи з різних танців, ярмарки та інші цікаві захоплюючі івенти.

Наразі учасники балу проводять репетиції. Неодноразова фіналістка всеукраїнських чемпіонатів із спортивних бальних танців, студентка 4 курсу медичного факультету №2 Марія Шарікадзе проводить хореографічну постановку танцювальних номерів, а студенти старанно відточують майстерність їх виконання. У кожному виступі беруть участь до 20 танцювальних пар, тому важливо не лише продемонструвати індивідуальну хореографічну техніку, а й колективну злагодженість всього ансамблю.

Голова студради медичного факультету №2 Олена Квіщук зазначила, що до початку тренувань бажаючих танцювати було багато. Вже під час репетицій хореографічні вимоги подолали кращі. Учасники майбутнього благодійного заходу отримають задоволення від концертних номерів і, за бажанням, зможуть самі взяти участь у танцювальному майстер-класі.

Нагадаємо, бал відбудеться 20 січня у галереї «Артпричал». Вартість квитка становить 400 гривень, а зібрані кошти спрямують на потреби ЗСУ. Вже розпродано близько половини вхідних білетів. Тож поспішайте, щоб стати учасником цікавої і важливої благодійної події. Деталі заходу за посиланням.

Пресцентр НМУ