НМУ запрошує лікарів і фармацевтів на цикли тематичного удосконалення

01.01.2024

У 2024 році лікарі та фармацевти зможуть пройти цикли тематичного удосконалення на базі Навчально-наукового центру неперервної освіти Інституту післядипломної освіти Національного медичного університету імені О.О. Богомольця.

Під час циклів тематичного удосконалення учасники розглядатимуть цікаві клінічні кейси, матимуть нагоду поспілкуватися з експертами, прослухати змістовні лекції практикуючих лікарів і професорів НМУ, вивчатимуть різноманітні діагностичні напрямки. Насамперед, навчання спрямоване на опановування необхідних практичних навичок.

Зокрема, під час навчання передбачені цикли з сучасних підходів до діагностики, лікування, профілактики інфекційних хвороб та супутньої патології у стоматологічній практиці, стандартів невідкладної допомоги у практиці лікаря, аспекти медичної психології, проблеми клінічної алергології, імунології, інфектології, алерген-специфічної імунотерапії, програм скринінгу, ранньої діагностики та лікування найбільш поширених онкологічних захворювань у чоловіків і жінок та з багатьох інших важливих напрямків підвищення кваліфікації медичних фахівців.

Нагадаємо, що цикли тематичного удосконалення на 2024 рік розроблені у Навчально-науковому центрі неперервної освіти Інституту післядипломної освіти НМУ. Передбачене підвищення кваліфікації з окремих розділів відповідної спеціальності, що є обов’язковим видом безперервного професійного розвитку лікарів. На завершальному етапі навчання всі учасники отримають відповідні сертифікати.

Для участі у циклах тематичного удосконалення необхідно зареєструватися.

План проведення тематичного удосконалення на 2024 рік

За інформацією Інституту післядипломної освіти НМУ