НМУ вчергове визнано лідером вищої освіти України

26.12.2023

Національний медичний університет імені О.О. Богомольця гідно представлено на Міжнародній спеціалізованій онлайн-виставці «Освіта та кар’єра – День студента 2023».  В рамках заходу для українських ЗВО відбувся конкурс за 11 тематичними номінаціями, за результатами якого наш Університет визнано лідером вищої освіти України та переможцем у номінації «Застосування інноваційних технологій навчання для розвитку цифрової компетентності учасників освітнього процесу».

У виставці взяли участь українські, німецькі, польські, чеські, литовські та румунські заклади освіти. На базі платформ ZOOM та ClickMeeting відбулися конференції, презентації, семінари, круглі столи та майстер-класи, які проводили українські та іноземні учасники виставки, представники Національної академії педагогічних наук України та Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти». За два дні роботи виставку відвідали понад 3500 онлайн-учасників.

На виставці представили історичні матеріали про НМУ, інформацію про професорсько-викладацький колектив, а також потужну й сучасну матеріально-технічну базу. Учасники виставки довідалися про особливості університетського життя, ознайомилися зі спеціальностями, які можна опанувати у НМУ, дізналися про досягнення факультетів.

Варто зазначити, що до складу НМУ входить 7 факультетів та 5 інститутів, зокрема, Інститут післядипломної освіти, Навчально-науковий інститут громадського здоров’я та профілактичної медицини, Навчально-науковий інститут психічного здоров’я, Інститут гігієни та екології, Науково-дослідний інститут експериментальної та клінічної медицини. Здобувачі освіти нашого Університету навчаються за 9 спеціальностями.

Відтак, наш Університет неодноразово визнано лідером освіти України. Згідно з даними, які раніше оприлюднив інформаційний освітній ресурс «Освіта.ua», НМУ випередив 20 інших закладів вищої медичної освіти України, а під час участі у виставці «Інноватика в сучасній освіті», що відбулася у листопаді нинішнього року, альма-матері багатьох видатних фахівців медичної галузі присвоїли почесне звання «Лідер інновацій в освіті» та відзначили двома золотими медалями у тематичних номінаціях.

За інформацією відділу організаційно-педагогічної роботи та довузівської підготовки