Гуртківці-нейрохірурги вивчали ази лікування гліобластом

15.12.2023

Нещодавно відбулося чергове засідання студентського наукового гуртка кафедри нейрохірургії Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, присвячене актуальним питанням нейроонкології. Захід відвідали близько 40 студентів різних курсів. Перед ними виступив лікар-нейрохірург відділення внутрішньомозкових пухлин Інституту нейрохірургії імені А.П. Ромоданова НАМН України Андрій Дащаковський.

Він розповів про сучасні методи діагностики та хірургічного лікування найагресивніших пухлин головного мозку – гліобластом. Детально зупинився на важливих моментах ефективної співпраці лікарів різних спеціальностей задля одужання пацієнта, зокрема, радіологів, неврологів, нейрохірургів та онкологів. Фахівець відповів на численні запитання студентів, що свідчить про актуальність обраної теми та значну зацікавленість у ній здобувачів медичної освіти.

Варто зазначити, що кафедра нейрохірургії на постійній основі залучає широке коло профільних експертів, які діляться досвідом та надихають майбутніх лікарів до нових звершень на шляху пізнання медичної практики.

Запрошуємо студентів різних факультетів долучатися до діяльності гуртка .

Контактна інформація за посиланням.

Кафедра нейрохірургії НМУ