Профком студентів Університету організував благодійний ярмарок

14.12.2023

Бажання допомогти тим, хто цього найбільше потребує, вкотре об’єднало медичну родину Національного медичного університету імені О.О. Богомольця. Днями відбувся черговий благодійний ярмарок, організатором якого виступили активісти Профкому студентів нашого Університету. Благодійну акцію підтримали ректор НМУ Юрій Кучин, проректори, співробітники ректорату, факультетів, кафедр, велика кількість студентів.

Діти-сироти мають отримати гостинці до різдвяних свят – вирішили у профкомівці. І на їхній заклик відгукнулася студентська спільнота. Відтак 12 грудня морфологічний корпус Університету був пронизаний ароматами солодощів, різдвяними мелодіями, радісним гомоном студентів-медиків. На різдвяному ярмарку вони представили найрізноманітніші товари: смаколики домашнього приготування, картини, книги, мозаїки, предмети декору, теплі напої за авторським рецептом Профкому. І все це дотепно, з жартами, усмішками, особливою енергетикою, що викликала бажання долучитися до заходу.

Спільними зусиллями вдалося зібрати 10 тисяч гривень, на які активісти Профкому закуплять подарунки дітям-сиротам. Ідея студентів нашого Університету є гарним прикладом для наслідування. Адже подарунки для малечі під час різдвяних свят спонукають їх вірити в добро, дарують їм душевне тепло і підтримку.

Нагадаємо, що днями студентські активісти зі стоматологічного та медичних факультетів №1, №2 і №3 провели благодійний ярмарок на підтримку маленьких пацієнтів НДСЛ «Охматид» і дітей, які позбавлені батьківського піклування. Творімо добро разом!

Пресцентр НМУ за інформацією Профкому студентів