Університетська клініка НМУ – сучасний лікувально-діагностичний заклад охорони здоров’я

12.12.2023

12 грудня відзначається Всесвітній день загального медичного забезпечення. Доступ до якісних медичних послуг забезпечує також Університетська клініка Національного медичного університету. Цей сучасний лікувально-діагностичний заклад поєднує Консультативно-діагностичну поліклініку, стаціонар і Стоматологічний медичний центр. Заклад обладнаний всім необхідним для комфортного перебування пацієнтів і забезпечення повного циклу терапії від консультацій до оперативного лікування.

Широкий спектр послуг населенню надає Консультативно-діагностична поліклініка НМУ. Пацієнти мають змогу отримати висококваліфіковану та спеціалізовану консультативно-діагностичну лікарську допомогу за 25 напрямами.

Для максимальної ефективності надання стоматологічної допомоги у Стоматологічному медичному центрі НМУ розташовані сучасні стоматологічні кабінети з усім необхідним устаткуванням для комфортного лікування пацієнтів. Лікувально-діагностичний процес забезпечується рентгенологічним, анестезіологічним, фізіотерапевтичним відділеннями, клініко-діагностичною та зуботехнічною лабораторіями. Тут працює єдина в Україні, серед всіх державних стоматологічних закладів, лабораторія комп’ютерного моделювання та цифрової стоматології.

Стаціонар Університетської клініки складається з 11 багатопрофільних і багатофункціональних відділень. Працюють відділення хвороб терапевтичного і хірургічного профілю, неврологічне відділення, відділення анестезіології та інтенсивної терапії, ендоскопічної діагностики та хірургії, променевої, ультразвукової та функціональної діагностики, клініко-діагностична лабораторія, патологоанатомічне відділення з морфологічною лабораторією.

Високу якість надання послуг в Університетській клініці Національного медичного університету імені О.О. Богомольця забезпечують професори, Заслужені лікарі України, доктори та кандидати наук. Завдяки інноваційним технологіям і сучасному обладнанню, вони оперативно виявляють захворювання та ефективно їх лікують.

Оскільки доступ до медичної допомоги має бути зручним, для комфорту пацієнтів в Університетській клініці НМУ працює кол-центр. Щоб отримати відповідну послугу – записуйтеся на прийом до фахівця за єдиними номерами:

+38 (096) 01-02-03-1

+38 (095) 01-02-03-1

+38 (073) 01-02-03-1

Прес-центр НМУ