У День Святого Миколая ректор НМУ привітав пацієнтів Охматдиту

07.12.2023

Подарувати свято і радість дітям, які перебувають на лікуванні у Національній  дитячій спеціалізованій лікарні «Охматдит» – чудова традиція, яку щороку підтримують у нашому Університеті. 6 грудня ректор Національного медичного університету імені О.О. Богомольця спільно з деканкою медичного факультету №3 Оксаною Виговською та завідувачем кафедри дитячої хірургії Анатолієм Левицьким стали помічниками Святого Миколая і солодкими подарунками та іграшками вітали маленьких пацієнтів на святковій локації в Охматдиті.

Все це для того, щоб діти мали свято і, попри хворобу, війну та всі тривоги, відчували турботу дорослих, насолоджувалися такими простими дитячими радощами. Багато діток, які зараз перебувають на лікуванні в Охматдиті, побачили на власні очі всі жахи війни й особливо потребують позитивних емоцій. Такі заходи допомагають маленьким українцям і українкам долати наслідки війни та відновлювати життя.

«Сьогодні став помічником Святого Миколая в лікарні «Охматдит». Радий, що вкотре маю таку прекрасну можливість дарувати усмішки діткам! Зі святом, друзі! Вірте в чудеса, загадуйте нині бажання і воно обовʼязково здійсниться! Дякуємо ЗСУ за те, що маємо змогу організовувати такі чудові заходи для маленьких українців», – зауважив Юрій Кучин.

У святковий день, попри все, в Охматдиті було багато обіймів, дитячого сміху та душевного тепла. Бо дарувати радість так легко!

Пресцентр НМУ