ВІТАННЯ З НАГОДИ ДНЯ НАРОДЖЕННЯ РЕКТОРА НМУ КАТЕРИНИ МИКОЛАЇВНИ АМОСОВОЇ

08.02.2016

Колектив Національного медичного університету імені О.О. Богомольця вітає з Днем народження ректора Університету, член-кореспондента НАМН України, Заслуженого діяча науки і техніки України, лауреата Державної премії, доктора медичних наук, професора КАТЕРИНУ МИКОЛАЇВНУ АМОСОВУ.

ШАНОВНА КАТЕРИНО МИКОЛАЇВНО!

Щиросердечно вітаємо Вас з ювілеєм!

Високо цінуємо Ваш великий фаховий досвід і принципову громадянську позицію, яку послідовно відстоюєте на посаді ректора Університету. Повсякденна копітка діяльність на відповідальній посаді вимагає від Вас повної відданості справі, наполегливості, подолання труднощів та високого професіоналізму. Із честю вирішуючи це покликання, Ви заслужили глибоку пошану серед студентів, колег, друзів і знайомих даруючи їм не тільки свої знання та досвід, а й тепло своєї душі.

Бажаємо Вам міцного здоров’я і вічної молодості, нехай у Ваших задумах завжди буде мудрість, у службових справах – підтримка однодумців, на серці – спокійно і сонячно від людської вдячності.
Хай збуваються всі Ваші мрії та сподівання, береже Вас доля, хай кожен день приносить тільки радість, а життя Ваше буде щедрим і багатим на добро.
Добробуту та гармонії Вам та Вашим рідним!