Учасники атлетичного клубу НМУ – переможці та призери Кубка Чернігова з гирьового спорту

20.11.2023

Днями у Чернігові відбувся Кубок міста з гирьового спорту. У заході взяли участь представники атлетичного клубу «Тонус» Національного медичного університету імені О.О. Богомольця. У ході змагання у силі та вправності наші спортсмени здобули повний комплект нагород.

Протягом дня на атлетичному помості мірялися силами близько 100 спортсменів з різних регіонів України. Жінки та чоловіки змагалися у вправі ривок (16 та 24 кг відповідно).

Спортсмени атлетичного клубу «Тонус», вихованці завідувача кафедри фізичного виховання і здоров’я, професора Юрія Щербини продемонстрували високий рівень готовності та професійну майстерність. Так, студентка медичного факультету №2 НМУ Софія Гончаренко блискуче виконала вправу та стала в особистому заліку чемпіонкою змагань. У своїх вагових категоріях до спільної скриньки нагород додали срібні медалі й інші спортсмени клубу Олександр Ігнатенко та Віталій Коновалов. А студент М2 Андрій Дніпровський в особистому заліку зійшов на третю сходинку п’єдесталу пошани.

У підсумку команда атлетичного клубу «Тонус» НМУ виборола друге місце у відкритому Кубку Чернігова з гирьового спорту.

Вітаємо спортсменів із перемогою та бажаємо нових досягнень!

Пресцентр НМУ за інформацією кафедри фізичного виховання і здоров’я