Команда баскетболістів НМУ перемогла у турнірі із стрітболу

01.11.2023

У спорткомплексі НМУ імені О.О. Богомольця відбувся благодійний чемпіонат із стрітболу, метою якого став збір  коштів для придбання дрона для 11-го окремого батальйону спеціального призначення, де служить студент нашого Університету Дмитро Стахов. У турнірі  взяли участь 10 команд із семи університетів столиці. НМУ на змаганнях представили дві команди.

Організатори спортивного заходу – кафедра фізичного виховання і здоров’я та студентська профспілка НМУ подбали про те, щоб у залі панувала спортивна і патріотична атмосфера, а для переможців та призерів підготували кубки, медалі та грамоти. Протягом всього спортивного дійства спортсмени та їхні вболівальники мали можливість донатити кошти на потреби ЗСУ. Чемпіоном турніру стала команда НМУ-1. Тренерка команди, старша викладачка кафедри фізичного виховання і здоров’я Марина Дишкант – у минулому бронзова призерка чемпіонату Європи з баскетболу і уже протягом року передає молоді свій спортивний досвід. Нині команда НМУ демонструє гарні результати.

Кращим гравцем чемпіонату став капітан збірної команди НМУ Даниїл Варуха. Привітали спортсменів чудовим виступом дівчата хореографічної групи «Медікал черлідиг тім», які під керівництвом доцентки Лариси Пустолякової  підготували нову цікаву програму.

Пресцентр НМУ за інформацією кафедри фізичного виховання і здоров’я