Для викладачів НМУ відкритий конкурс на стажування у кращому університеті Греції

28.09.2023

Професорсько-викладацький колектив Національного медичного університету імені О.О. Богомольця вчергове отримав можливість безкоштовного стажування у грецькому Університеті Арістотеля в Салоніках. Стажування можливе у рамках міжнародного проєкту з кредитної мобільності Erasmus+. У ході двоетапного конкурсного відбору будуть визначені переможці, які вирушать до Греції для підвищення рівня професійної компетентності.

Взяти участь у стажуванні можуть науково-педагогічні працівники, які пройдуть конкурсний відбір у нашому Університеті, а також Університеті Арістотеля в Салоніках. Упродовж 5 робочих днів переможці конкурсу отримуватимуть досвід викладання медичних дисциплін англійською.

Рівень володіння англійською мовою конкурсанта має бути не нижче В2. Фінансові витрати, пов’язані зі стажуванням, у тому числі, вартість квитків в обидва напрямки, компенсуються коштами гранту.

Для участі в конкурсному відборі необхідно до 1 жовтня нинішнього року подати заявку до відділу з міжнародних зв’язків нашого Університету. Комісія НМУ проведе відбір учасників з 2 по 3 жовтня, а комісія Університету Арістотеля – з 4 по 24 жовтня 2023 року. Результати відбору повідомлять додатково.

Період, упродовж якого має відбутися п’ятиденне стажування, триватиме з 15 січня по 19 липня 2024 року. Точна дата прибуття до Університету Арістотеля в Салоніках узгоджуватиметься з учасниками програми стажування.  

Детальніше з переліком документів, необхідних для подання заявки для участі у конкурсі та його умовами, можна ознайомитися за посиланням.

Контакти для довідок: intdep@nmu.ua; +380442352131

Пресцентр НМУ за інформацією відділу міжнародних зв’язків