Представники спортивної спільноти НМУ взяли участь у Всеукраїнському фізкультурно-оздоровчому заході

20.09.2023

20 вересня до Міжнародного дня студентського спорту викладачі кафедри фізичного виховання і здоров’я та студенти Національного медичного університету імені О.О.Богомольця взяли участь у Всеукраїнському фізкультурно-оздоровчому заході, який відбувся у Києві за підтримки Президента України.

Поряд з представниками спортивної спільноти НМУ у масовій руханці вправлялися студенти і викладачі закладів вищої освіти з більшості регіонів України. Проходили також зустрічі студентських активів. На різних локація кожен охочий міг зіграти у бадмінтон, футбол, взяти участь у забігу з елементами біатлону, подолати смугу перешкод «Cool Race», відшукати контрольні пункти на трасі спортивного орієнтування, зануритися у світ кіберспорту та подивитися виступи спортсменів.

Захід відбувся на базі Відокремленого структурного підрозділу «Олімпійський фаховий коледж імені Івана Піддубного Національного університету фізичного виховання і спорту України», де облаштували згадані локації.

Під час урочистої частини фізкультурного заходу відбулося нагородження найкращих спортсменів за результатами Універсіади України 2022/23 та дано символічний старт Універсіаді наступного сезону. Серед нагороджених студентка медичного факультету №2 НМУ Євгенія Тимошенко. Подяку їй вручив голова комітету з фізичного виховання і спорту МОН України Вадим Стеценко.

Завершився Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід спільним легкоатлетичним забігом «Студентська миля» за участю студентів та українських урядовців.

Пресцентр НМУ за інформацією кафедри фізичного виховання і здоров’я